Реклама

Український виробник представив нові моделі причіпних обприскувачів

14 листопада 2023 296 0
Обприскувач Kronos PRO
Kurkul.comОбприскувач Kronos PRO

ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» на міжнародній виставці Agritechnica 2023 представила новинки — причіпні обприскувачі Titan PRO та Kronos PRO. Про це повідомляє кореспондент Kurkul.com із Ганновера.

Обприскувач «Титан Про 3200» вирізняється високим рівнем надійності. Він здатний забезпечити високопродуктивне та тривале захисне оброблення культур, що особливо важливо в господарствах із великими посівними майданчиками. 

Стояночна опора з функцією регулювання висоти допомагає без проблем під’єднати агрегат до трактора будь-якої марки від 100 к.с. Ціна агрегату €34,28 тис.

Як зазначив виробник, оновлена модель має більший бак на 200 л (3200 л) у порівнянні із попередньою моделлю. Зміни також пройшли і в конструкції штанги. Тепер вона виконується з гнутого листового металу, що робить її легшою, але міцнішою, а значить і подовжує термін її експлуатації. На цій моделі представлена 24 метрова гідравлічна штанга об’ємної конструкції розроблена для інтенсивного використання та оптимального розподілу навантажень.

Відносно невелика вага обприскувача у 2300 кг у поєднанні з шинами великого розміру 9,5R42 забезпечує мінімальний тиск на ґрунт.

Комп'ютер Bravo 400S LT з вбудованим GPS навігатором призначений для комплексного керування обприскувачем, а функція автоматичного відключення на 7 секцій штанги, дозволяє закривати форсунки, які знаходяться над уже обробленою площею для уникнення повторної обробки посівів.

Обприскувач «Кронос Про» має збільшений об'єм бака — 3200 л та робочу ширину 18 м. Також агрегат має незалежну гідравліку та цікаву опцію для європейського ринку — четвертування штанги.

Інші характеристики:

  • Ширина колії, мм 1500-2500.
  • Міксер 35 л з пристроєм для промивання каністр.
  • Типорозмір шин 11,2R48.
  • Форсунки на 3 розпилювачі (3 інжекторні Lechler IDK).
  • Комп’ютер ARAG — Bravo 400S LT з вбудованим GPS навігатором та автоматичним закриттям секцій (7 секцій).
  • Комплект інжекторний змішувач.

Як розповів представник компанії «Богуславська сільгосптехніка» Андрій Поліщук, найбільшим попитом техніка користується в аграріїв Румунії, Болгарії, Словаччини, Литви, Латвії та Польщі.

Також він зазначив, що українська компанія у 2021 р. відкрила своє представництво у Польщі.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама