27 листопада 2023, 10:30, Україна

ALFA Smart Agro розробила 12 нових препаратів

ALFA Smart Agro розробила 12 нових препаратів — найбільше в сегменті гербіцидів. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

Зокрема, ALFA Smart Agro презентує агровиробникам гербіцид Триатлон Прайм — нове покоління флагманського продукту компанії Триатлон.

«Рішення ALFA Smart Agro допомагають підвищувати рентабельність рослинництва, отримувати заплановані врожаї без додаткових витрат. На запит ринку ми завжди реагуємо дуже швидко та ефективно. Нові інструменти від ALFA Smart Agro — це більша гнучкість в управлінні витратами на захист посівів. Але в першу чергу ми розширюємо спектр агрономічних задач, які вирішують продукти ALFA Smart Agro», — розповіла Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

Нові продукти в каталозі це:

Серед нових розробок щонайменше три варті окремої уваги:

  • Фунгіцидний протруйник для зернових Авіценна Плюс — новітній чотирикомпонентний препарат з молекулою SDHI та яскраво вираженим фізіологічним ефектом. Надзвичайно високу ефективність нового продукту вже можна спостерігати у виробничих умовах. Українські аграрії масово обирали протруйник Авіценна Плюс для обробки насіння озимих зернових під урожай 2024 року.
  • Гербіцид Триатлон Прайм — чотирикомпонентний препарат, який розв'язує проблему дводольних бур’янів у посівах зернових із новим рівнем ефективності. Триатлон Прайм має дві головні переваги: 1) посилену гербіцидну активність; 2) позитивний вплив на врожайність внаслідок відсутності фітотоксичного впливу на культурні рослини. Спектр дії Триатлону Прайм — максимальний. А строки застосування — до прапорцевого листка включно.
  • Прилипач Сігма — універсальна ПАР на основі полісахариду природного походження. Сігма утворює на поверхні рослини стійку плівку, що не впливає на процеси росту, дихання та фотосинтезу. Застосування препарату з ґрунтовими гербіцидами значно підвищує ефективність обробки — Сігма фіксує діючі речовини у верхньому шарі ґрунту, зміцнюючи гербіцидний екран, а природне походження її компонентів зумовлює м’яку дію щодо культурних рослин.

«Головні завдання агроному ставить поле, і з кожним роком ці задачі стають все складнішими. Є лише одна можливість отримувати якісні врожаї за таких умов — удосконалювати технології вирощування. R&D департамент ALFA Smart Agro створює рішення, застосування яких надає агровиробникам великі переваги вже сьогодні. Саме інновації дозволяють аграріям тримати ситуацію в полі під максимальним контролем і залишатися на крок попереду», - зазначає Сергій Кнечунас, керівник R&D департаменту ALFA Smart Agro.

Читайте також: 2024 рік для фермерів буде найскладнішим за всю історію незалежної України

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.