9 березня 2024, 12:00, Сільгосптехніка

На Київщині будують новий склад запчастин Horsch

Компанія «Хорш Україна» будує на Київщині новий складу габаритних запчастин Horsch площею 784 м². Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Нове приміщення слугуватиме холодним складом для зберігання габаритних запасних частин до техніки Horsch, наприклад, лап. Тут знаходитиметься господарський склад, зокрема, й для паливних пелет, якими опалюємо основну будівлю «Хорш Україна». Також запланований навіс для зберігання техніки. Фундамент заклали у січні 2024 р., монтажні роботи основного каркаса плануємо завершити до кінця квітня», — повідомили в компанії.

В «Хорш Україна» додали, що наразі ще розглядають можливість встановлення сонячних панелей на даху нового складу.

  • «Ще на етапі проєктування залучали інженерів для розрахунку оптимального кута даху. Отримана «зелена» енергія буде забезпечувати потреби всього комплексу будівель. Компанія таким чином стане енергонезалежною й зробить свій внесок в енергетичну стабільність країни». Фінансування проєкту відбувається винятково за рахунок власних засобів Horsch. Розширення представництва підкреслює нашу готовність сприяти розвитку аграрного сектору та економіки України», — йдеться в повідомленні компанії.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.