John Deere представив найпотужнішу лінійку гусеничних тракторів 9RX

4 березня 2024 73 0
Найпотужніший у світі серійний трактор John Deere 9RX 830
John DeereНайпотужніший у світі серійний трактор John Deere 9RX 830

Американська компанія John Deere представила свою найпотужнішу на сьогодні лінійку гусеничних тракторів, яка розширює модельний ряд машини 9RX моделями 9RX 710 (710 к.с./781 к.с.), 9RX 770 (770 к.с./847 к.с.) та 9RX 830 (830 к.с./913 к.с.). Про це повідомляє Traktorist.ua.

Нові моделі John Deere 9RX оснащені 18-літровим двигуном JD18X, що, за словами виробника, забезпечує максимальну потужність 913 л при низькій витраті пального і крутному моменті до 4 234 Нм у максимальній версії. Двигун відповідає стандарту викидів Stage V без використання AdBlue.

Додатковий потрійний гідравлічний насос з максимальною витратою до 636 л/хв та гідравлічна система Intelligent Power Management (IPM), яка за потреби може збільшити потужність двигуна на додаткові 40 к. с., забезпечують, як завіряє John Deere, достатній запас потужності навіть для найбільшого обладнання з гідравлічним приводом.

Нова повністю механічна трансмісія e21 PowerShiftM із системою Efficiency Manager передає високу потужність і крутний момент двигуна моделі 9RX, а засоби автоматизації, знайомі з трансмісії e23TM, забезпечують неймовірний комфорт під час руху. 21 передача дає оператору змогу легко встановлювати необхідну швидкість для виконання різноманітних завдань.

Нове шасі з провідними колесами більшого розміру діаметром 1200 мм має кут повороту 110° та зчеплення з кронштейнами приводів 7,5°. Максимальна вага 38 100 кг забезпечує ефективну передачу потужності та крутного моменту на землю. Мінімальний тиск на ґрунт залишається на рівні 0,58 кг/см², що можна порівняти з поточними моделями John Deere 9RX.

У новій кабіні CommandViewM 4 Plus реалізовано покращення оглядовості й комфорту для оператора, а також збільшено її площу. Нова підвіска кабіни, що забезпечує регулювання в трьох площинах, у поєднанні з ізольованим підрамником знижує рівень шуму та вібрацій.

Система рульового керування ActiveCommand Steering (ACSTM) регулює необхідне зусилля залежно від швидкості руху, завдяки чому процес керування стає простим і неймовірно точним. Під час роботи на полі для повного вивороту рульового колеса потрібно лише 3,5 оберти, а під час руху по дорозі, для покращення керованості, це значення збільшується до 5 обертів.

Як додав виробник, 9RX оснащено передовими можливостями для інтелектуального землеробства, зокрема дисплеєм G5Plus CommandCenter з високою роздільною здатністю та діагоналлю 32,5 см (12,8 дюйма) і повною інтеграцією з технологіями John Deere Precision Ag Technology, як-от система керування нормами внесення, 1-Click-Go-AutoSetup, керування секціями та повна сумісність з AEF ISOBUS.

Читайте  також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus