10 червня 2024, 10:00, Сільгосптехніка

Українські фермери ознайомились із найновішими розробками AMAZONE на Amatechnica 2024

Компанія AMAZONE на території головного заводу у Німеччині провела виставку Amatechnica 2024. Подія пройшла під девізом «Ідеї для майбутнього». Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

Учасниками масштабної події стали 6500 фермерів, керівників компаній-партнерів та представників регіональних команд AMAZONE з 40 країн світу.  

Долучились до події і 65 представників з України: колектив ДП «Амазоне-Україна», представники офіційних дилерів AMAZONE в Україні — ТОВ «Агротехсоюз», ТОВ «ТМІ», ТОВ «Агроструктура», ТОВ «Компанія «ЛАН», ТОВ «АГРО ШЛЯХ», ПП «АДЛЄР», керівники агропідприємств України з різних регіонів та представники ЗМІ.

Так, відвідувачі виставки ознайомились із найновішими розробками та інноваціями AMAZONE. Подія включала: оглядовий показ та демонстрацію машин у роботі, інноваційну презентацію у виставковому центрі, експозицію машин, а також екскурсії заводом та показ раритетних моделей, зокрема 120 старовинних тракторів.

Також фермери змогли оцінити новинки с/г техніки, які Amazone презентувала у листопаді минулого року на виставці Agritechnica 2023, не лише на виставковому майданчику, а й у дії на найближчому полі.

До слова, німецька компанія AMAZONE продовжує працювати на росії. У росії діє завод компанії «Євротехніка», що належить групі Amazone. У січні-жовтні 2023 року компанія постачала в росію культиватори, дискові борони та сівалки. У всіх випадках поставки відбувалися з Німеччини на власне представництво «Амазоне» у московській області.

Читайте також: Перед посольством рф у Празі розмістили знищену українську с/г техніку 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.