1 липня 2024, 13:30, Україна

Електронний майданчик для торгівлі зерном Zernotorg оновив функціонал

Компанія Zernotorg, онлайн-майданчик для купівлі та продажу зернових культур, святкує своє 6-річчя. З 2018 року Zernotorg активно підтримує фермерів, агровиробників, землевласників і трейдерів, забезпечуючи їх цифровими інструментами для ефективної торгівлі та комунікації.

Про це Kurkul.com повідомили в компанії.

«Зіткнувшись із труднощами пандемії COVID-19 та повномасштабного вторгнення, нам довелося переглянути формат діяльності та адаптуватися. Компанія активно займалася волонтерськими проєктами, зокрема, запуском інструментів для продуктової безпеки у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України і Офісом Президента. Наразі Zernotorg повертається оновленим, а вся наша команда готова до будь-яких викликів», — йдеться у повідомленні.

З нагоди шостого ювілею Zernotorg презентує актуалізований сайт, який призначений спростити процес торгівлі та взаємодії на агроринку. У планах компанії — розвиток маркетплейсу агропродуктів і послуг та створення спільноти навколо українського агробізнесу. 

Як зазначається, компанія вже оновила частину функціонала та займаємося модернізацією іншого, в тому числі модуля аналітики цін. Наразі розширюється асортимент товарів, щоб мати користь не лише трейдерам, а й малим бізнесам, приватним фермерам і домашнім господарствам.

Також Zernotorg додає можливість пропонувати та купувати послуги на сервісі. І на додачу — компанія прибрала платну підписку до кінця війни, щоб люди могли розвивати свій бізнес та донатити.

«Ми віримо, що аграрний сектор заслуговує доступних технологічних сервісів. Створити достойний продукт виявилось значно складніше, ніж ми уявляли на першому етапі. Невелика команда чутлива до зміни ситуації й інколи важко тримати темп. Але попри різні виклики ми змогли втримати команду і продовжуємо розвиватись. Можна сказати, що ми пройшли певне коло в нашому пошуку і зараз сповнені ентузіазму, щоб втілити набутий досвід в новій версії продукту», — зазначив Олександр Мащенко, засновник проєкту.

Також в компанії повідомили, що платформа Zernotorg допомогла десяткам тисяч учасників агроринку, пропонуючи широкий спектр послуг: від розрахунку цін на зерно до інформаційної підтримки та аналітики ринку. Наразі користувачі можуть розміщувати свої пропозиції, знаходити надійних партнерів і отримувати актуальні дані про ринкові ціни на зернові та олійні культури.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.