7 жовтня 2024, 15:00, Україна

Жінки-виробниці крафтової продукції можуть отримати гранти на розвиток бізнесу

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» оголосив всеукраїнський конкурс грантів для жінок, які виробляють крафтову продукцію, — «Створюй своє». Про це Kurkul.com повідомили у пресслужбі фонду.

Розмір мінігрантів складатиме 50 000, 100 000 та 150 000 гривень залежно від масштабів виробництва, бізнес-ідеї та запиту заявниці.

Фонд надасть грантову підтримку тим, хто мріє розширити свої горизонти: запустити нові лінійки виробів, вийти на нові ринки та стати ще більш впізнаваними.

«Ми готові підтримати жінок-крафтярок, які ведуть підприємницьку діяльність у таких галузях як народні ремесла, легка та харчова промисловість, мода, дизайн, виготовлення меблів, ювелірний бізнес тощо. Конкурс грантів для крафту — це підтримка жінок у ці надскладні часи, а також ствердження якості української сировини та екологічного виробництва», — розповіла Влада Недак, директорка благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні»

Заявки приймаються за посиланням до 18 жовтня 2024 р.

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які:

  • мешкають на території України, окрім тимчасово окупованих територій;
  • офіційно зареєстровані як фізична особа-підприємець і мають діючий бізнес у галузях крафтового виробництва;
  • не перебувають і не ведуть господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях;
  • не мають бізнесових зв’язків та контрактів із росією;
  • не мають, як ФОП, заборгованості. 

Конкурс грантів для виробниць крафтової продукції проводиться за сприяння The Jewish Federations of North America (Федерації єврейських громад Північної Америки).

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.