30 листопада 2016, 13:48, Овочі

В Україні розпочався конкурс інноваційних проектів у плодоовочівництві

В Україні оголошено конкурс інноваційних проектів у плодоовочівництві, пише прес-служба Мінагропроду.

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (далі-UHBDP) почав прийом заявок на отримання зустрічного гранту, який буде наданий на конкурсній основі для реалізації проекту, пов’язаного з інноваціями в галузі захисту навколишнього cередовища, які представляють цінність для виробництва плодоовочевої продукції і післязбиральної обробки.

«Конкурс спрямований на просування, адаптацію та вдосконалення способів захисту навколишнього середовища, послуг і практик. Успішні кандидати отримають безповоротну фінансову допомогу розміром не більше $50 тис. у гривневому еквіваленті за умови, що власна фінансова участь здобувача буде становити не менше суми фінансової підтримки з боку проекту (1:1)», — йдеться у повідомленні.

Географія конкурсу: Херсонська, Одеська, Миколаївська та Запорізька області, а також міста Київ, Львів та Дніпро.

«Види ініціатив: ініціативи повинні бути спрямовані на створення доданої вартості за допомогою використання інноваційних рішень, послуг та практик. Ідеальні кандидати офіційно зареєстровані фермери, малі та середні підприємці», — сказано у повідомленні.

Цей грант не має на увазі науково-дослідницьку діяльність, а скоріше надає можливість протестувати застосування інноваційних рішень щодо захисту навколишнього середовища. Переваги надаються рішенням, які можуть бути використані іншими і створюють довгострокову цінність.

Крайній термін подачі заявок: 16 грудня 2016 р., 17:00.

Крім того, UHBDP анонсує проведення безкоштовної серії он-лайн семінарів на тему: «Ланцюжки постачання для свіжих овочів та фруктів в існуючих умовах українського ринку» за наступним розкладом:

  • 08.12.2016 — додана вартість для свіжих овочів та фруктів;

  • 21.12.2016 — споживчі переваги під час вибору свіжих овочів та фруктів;

  • 11.01.2017 — холодний ланцюжок для свіжих овочів та фруктів;

  • 25.01.2017 — категорійний менеджмент та з’єднання сировини для створення логістичних партій.

Детальну інформацію щодо грантової програми, умов реєстрації та щодо участі в он-лайн семінарах можна дізнатися на сайті проекту www.UHBDP.ORG або у контакт-центрі за номером тел.: 0-800-500-184 (дзвінки безкоштовні для стаціонарних та мобільних операторів).