Реклама

Крафтові виробники можуть отримати грант на відновлення або розвиток бізнесу

10 травня 2024 58 0
Крафтові виробники можуть отримати грант на відновлення або розвиток бізнесу
Depositphotos

Hilfe zur Selbsthilfe надасть 90 українським крафтовим виробникам гранти на відновлення або розвиток бізнесу. Про це йдеться у спецпроєкті «Актуальні гранти для представників агросектору у травні» на Kurkul.com.

У межах програми 90 підприємств отримають грантову фінансову підтримку у розмірі до €2510 та моніторинг підтримуваних мікробізнесів. Кінцевий термін подання заявки — 31 травня 2024 р.

Грантова підтримка надається підприємствам, які мають реалістичні та стійкі бізнес-проєкти, за таким розподілом:

  • ветеранам (за умови пред'явлення посвідчення учасника бойових дій на території України після 2014 року) — для створення, відновлення або розвитку власної справи в м. Києві, Харківській, Миколаївській та Одеській областях;
  • релокованим діючим підприємствам — для допомоги у вже розпочатому відновленні власної справи у м. Київ, Харківській, Миколаївській та Одеській областях у зв'язку зі знищенням/пошкодженням виробничих потужностей через війну або окупацією території попереднього розташування бізнесу;
  • місцевим діючим підприємствам — для відновлення або розвитку власної справи у Харківській, Миколаївській та Одеській областях.

Ветерани, жінки-підприємці, які є головою сім'ї у зв'язку з військовою службою чоловіка, його пораненням, перебуванням у полоні чи загибеллю, вимушені переселенці з територій активних бойових дій та інші громадяни України, які постраждали через військові дії, мають перевагу у відборі.

Щодо аграріїв, то гранти можуть отримати бізнеси, які займається розведенням тварин, вирощуванням культур для подальшої переробки/виробництва готової продукції, таких як: сир, хліб, мед тощо.

Деталі за посиланням.

Ще більше грантових програм для бізнесу: https://bit.ly/3QzqZ5t.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама