В Україні проведуть демонстраційний тур сівалки MATADOR MO

16 квітня 2024 48 0
Сівалка MATADOR MO
BEDNARСівалка MATADOR MO

Цього року компанія «АМАКО», офіційний дилер компанії BEDNAR, проведе демонстраційний тур сівалки MATADOR MO в різних регіонах України. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі BEDNAR.

«MATADOR MO безпосередньо призначена для прямого висіву насіння за технологією стріп-тілл. Звісно ж, що при цьому здійснюється одночасне внесення добрив — все за один прохід, із мінімальними витратами пального і вологи із ґрунту. Глибина якісного розпушення ґрунту може сягати 35 см», — зазначили в BEDNAR.

Залежно від культури, яка висівається, MATADOR MO може бути оснащено або висівною секцією CORSA CN із міжряддями 12,5 та 16,7 см або сівалкою точного висіву. Причому усі робочі долотоподібні стійки мають індивідуальний гідравлічний захист AUTO-RESET з максимальним зусиллям спрацювання 870 кг.

«Таким способом може висіватися практично повний перелік культур — від ранніх зернових до кукурудзи, сої та цукрових буряків. Тобто, це відмінне універсальне рішення для господарства», — додали фахівці компанії.

Також в пресслужбі зазначили, що у задній частині MATADOR MO наявний подвійний шинний коток з офсетним розміщенням (в шаховому порядку), що забезпечує кращу маневреність, стабільність роботи, меншу витрату пального і нижчу потребу в потужності трактора.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus