Українським фермерам презентують зернозбиральний комбайн IDEAL у 2019 році

6 липня 2018 314 0
Зернозбиральний комбайн Fendt IDEAL
Зернозбиральний комбайн Fendt IDEAL

Корпорація AGCO, один зі світових лідерів з розробки, виробництва й постачання сільськогосподарської техніки та обладнання, у 2019 р. планує презентувати свій новий унікальний комбайн IDEAL в Україні. Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив голова представництва корпорації AGCO в Україні Роман Шаповал

«У наших планах на 2019 р. — презентація створеного нашою Корпорацією найсучаснішого комбайна IDEAL в Україні. Зараз проводяться перші тестові покази в Західній Європі на лімітованому числі ринків. Ми в AGCO дуже ретельно ставимося до питання досконалості. Аналогічний підхід розробники та інженери компанії застосовували з виведенням на ринок сучасного потужного трактора Fendt 1000 Vario. Декілька сезонів цю техніку тестували на європейських полях, щоб вона продемонструвала та довела свої переваги, а будь-які технічні питання, які могли б виникнути, були вирішені до офіційної презентації даної моделі на українському ринку», — розповів Роман Шаповал.

Він додав, що запуск цього комбайна на території України є важливою складовою стратегії Корпорації AGCO на ринку зернозбиральної техніки.

«IDEAL — це дійсно бомба! Тому ми хочемо зробити гідну презентацію цього продукту на ринку України», — додав голова представництва корпорації AGCO в Україні.

Виконано за допомогою Disqus