АІС знизив ціни на сільгоспсамоскиди

5 лютого 2019 95 0
АІС знизив ціни на сільгоспсамоскиди

Група компаній АІС, офіційний дилер МАЗ в Україні, підготував ексклюзивну пропозицію для агрокомпаній — вантажні та спеціальні автомобілі МАЗ 2017 і 2018 р.в. за зниженими цінами.

Про це повідомляє Traktorist.ua із посиланням на прес-службу групи компаній АІС.

Акція діє на обмежену кількість автомобілів МАЗ, на які знижені ціни на 100-150 тис. грн. Максимальна вигода при покупці становить 330 тис. грн.

Ці моделі сільгоспсамоскидів оснащені металевим кузовом і тристороннім скидом, який перекидається за допомогою гідравлічного механізму. Сільгоспсамоскиди призначені для перевезення і механічного розвантаження різних насипних, навалювальних й інших сипучих вантажів на різних дорогах в умовах помірного клімату при температурі від -45° до +40° С.

Зерновоз МАЗ є спецавтомобілем, обладнаним кузовом з правобічним розвантаженням для перевезення безтарової продукції сільського господарства (зерна, бобів, комбікормів й інших сипучих вантажів). Завдяки високим бортам можна максимально завантажити автомобіль відповідно до його можливостей. Цілісність кузова і бічне розвантаження дозволяють мінімізувати втрати. При перевезенні тент захистить зерно від несприятливих погодних умов.

За інформацією, використання великовантажних автопоїздів МАЗ у вигляді самоскидів разом з причепами-самоскидами дозволяє значно поліпшити техніко-експлуатаційні та економічні показники виконання транспортних завдань.

Паливозаправники на базі МАЗ мають високий ступінь безпеки і призначені для транспортування, короткочасного зберігання та заправки автотехніки світлими нафтопродуктами. Ці моделі підійдуть як для агрокомпаній, які працюють в польових умовах, так і клієнтів, які мають власний автопарк.

Кількість автомобілів 2017 і 2018 р.в. за акційними цінами на складі обмежена.

Виконано за допомогою Disqus