АІС пропонує обладнати трактори Belarus кондиціонерами

7 березня 2019 94 0
АІС пропонує обладнати трактори Belarus кондиціонерами
Traktorist.ua

Група компаній АІС, яка є офіційним дилером Belarus в Україні, пропонує придбати й установити кондиціонери на трактори виробництва Мінського тракторного заводу. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу АІС.

АІС пропонує установку підкапотного (на моделі Belarus 82.1 і 80/82.1) або надахового кондиціонера (на 82.1 і 80/82.1, 892, 1025, 1221).

«Ці кліматичні системи повністю адаптовані для роботи на тракторах Belarus і мають заводську гарантію 1 р. Завдяки продуманій конструкції кондиціонер може працювати при екстремально високих температурах навколишнього середовища», — зазначається в повідомленні.

Кліматична система складається з випарника, конденсатора, компресора, ресивера з датчиком тиску, панелі управління і комплекту шлангів для холодоагенту. Залежно від конструкції кабіни випарник може бути виконаний в підлоговому, підвісному чи вбудованому варіанті.

АІС пропонує придбати під замовлення будь-яку модель трактора Belarus і забезпечує їхнє гарантійне та сервісне обслуговування.

Виконано за допомогою Disqus