UKRAVIT провела навчальні семінари для аграріїв України

5 березня 2019 49 0
UKRAVIT провела навчальні семінари для аграріїв України

Компанія «UKRAVIT» провела 20 навчальних семінарів для аграріїв по всій Україні. Про це повідомила прес-служба компанії.

Підготовку до посівної фахівці «UKRAVIT» рекомендували розпочинати з дослідження ресурсів господарства, оскільки вони із року в рік можуть, у силу різних причин, змінюватись. Тільки так можна дізнатися про їхні сильні й слабкі сторони і максимально ефективно використати потенціал своєї землі, води, ЗЗР і добрив.

«Завжди більше можливостей» ― це комплексний формат співпраці, який пропонує своїм клієнтам «UKRAVIT», як провідний та єдиний український R&D виробник ЗЗР і мікродобрив. На це працює багаторічний досвід виробництва, унікальні формуляції препаратів, широкий агробіологічний сервіс «Інституту здоров’я рослин», унікальні фінансові інструменти, програма з повернення використаної тари та багато іншого.

Аби впевнитися в якості агробіологічного сервісу «Інституту здоров’я рослин», кожен учасник семінару отримав сертифікат на безкоштовне дослідження води або вмісту діючої речовини у пестициді, а також 20% знижку протягом 2019 р. на визначення агрохімічних показників ґрунту у своєму господарстві.

Для контролю найпоширеніших шкідників, бур’янів і хвороб культур, від яких господарства потерпали упродовж останніх сезонів, компанія презентувала ряд продуктових новинок ― протруйники Баріон, Каріоліс, Рестлер та Екзор, гербіциди Кайліс і Галант, інсектициди Венон і Колібріс і фунгіциди Інферно та Захисник Екстра. Кожен препарат розроблений з огляду на потреби аграрія, еволюцію резистентності шкідників і кліматичних змін, які відбуваються в Україні упродовж кількох останніх сезонів.

Для своїх клієнтів компанія спільно з «ОТР Bank» запропонувала унікальну фінансову програму «UKRAVIT Finance». До вже відомих умов, якими аграрії охоче користувалися минулого сезону, тепер додався знижений «поріг входу» для господарств ― від 200 га і можливість отримати позику до 3 млн грн без жодної застави.

Особливу зацікавленість аграріїв викликали супутниковий моніторинг полів і моніторинг з допомогою безпілотників. Адже саме вчасне виявлення захворювань, збільшення популяції шкідників чи бур’янів може врятувати врожай. Тому компанія вже давно відслідковувала світові тенденції цього напрямку і в цьому році починає активне впровадження цих послуг для своїх клієнтів. Крім того, до пакету послуг входить ще й прогноз погодних умов, зроблений за допомогою супутникових даних, та багато іншого.

Виконано за допомогою Disqus