Цеппелін Україна передала трактори Valtra T 194 на Полтавський ГЗК

19 квітня 2019 1616 0
Цеппелін Україна передала трактори Valtra T 194 на Полтавський ГЗК
«Цеппелін Україна»

Компанія «Цеппелін Україна» передала «Полтавському гірничо-збагачувальному комбінату» трактори Valtra T 194. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

На Полтавському ГЗК техніка буде експлуатуватися в умовах з високим рівнем запиленості. Тому трактор оснастили фільтром-циклоном повітрозабірника двигуна.

«Фільтр-циклон дозволить додатково очищати повітря перед подачею в двигун. Цю опцію може запропонувати тільки Valtra, бо встановлюється вона в тюнінг-ательє Valtra Unlimited», — зазначається в повідомленні.

Трактори будуть використовуватися для перевезення важких причепів, тому під час обговорення комплектації особлива увага приділялася саме зчіпці для причепів.

«Опція гідравлічного гака Dromone дуже рідко зустрічається на тракторах, а інші бренди та дилери не пропонують її зовсім. Гак може гідравлічно висуватися й опускатися, що істотно полегшує зачеплення. Також трактор додатково оснастили регульованою по висоті зчіпкою для причепа», — пояснили у «Цеппелін Україна».

Полтавський ГЗК має дуже жорсткі вимоги до безпеки та комфорту персоналу, тому додатково була замовлена опція комфортного сидіння пасажира з ременем безпеки. У базовій комплектації трактори оснащені компресором і 2-х контурними пневматичними гальмами причепа. Також на один із тракторів встановили комплект спарених передніх і задніх коліс.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою