Цеппелiн Україна стала дилером Farmet на Західній Україні

28 серпня 2020 90 0

Компанiя Цеппелiн Україна нещодавно стала дилером бренду Farmet a.s. на території захiдних областей України. Тепер покупцi зможуть скористатися послугами компанії для придбання посiвних комплексів Falcon, глибокорозпушувачів Krtek, культиваторiв Kultis, агрегатiв для обробітку ґрунту Kompaktomat та всієї лiнiйки бренду.

Про це повідомляє прес-служба Цеппелін Україна.

Глубокорозпушувачі Krtek призначенi для особливо заглибленного розпушування та усунення надмірного ущільнення. Міжрядний культиватор Kultis застосовується насамперед для рихленя і насичення повітрям міжряддя з внесенням рідких добрив в зону коренів рослин, знищення бур'янів в міжряддях та руйнування ґрунтової кірки.

Модульна сівалка Falcon завдяки своєї конструкції призначена для всіх умов і технологій. Дисковий лущильник Softer використовується для мінімального обробітку ґрунту з ідеальним підрізанням і інтенсивним перемішуванням рослинних залишків, закладення органічних добрив і видалення бур'янів.

Котки Cambridge призначені для додаткового обробітку ґрунту перед та після посіву. Kompaktomat — виконує 7 робочих операцій за один прохід. Лемішний лущильник Diskomat застосовується для лущення після збирання врожаю будь-яких культур.


«Сподіваємося, що нове партнерство приведе до збільшення кількості лояльних покупців продукції Farmet на ввірених територіях і зростання популярності Цепелін Україна в нових сегментах і областях», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою