УТК Хімальянс презентували нові рідкі комплексні добрива РКД 10:34

2 липня 2019 272 0
УТК Хімальянс презентували нові рідкі комплексні добрива РКД 10:34
Kurkul.comУТК Хімальянс презентували нові рідкі комплексні добрива РКД 10:34

Компанія «УТК Хімальянс» пропонує вітчизняним сільгоспвиробникам нові рідкі комплексні азотно-фосфорні добрива (РКД 10:34).

Читати за темою: Агрохімічний аналіз ґрунту – інструмент для правильного розрахунку норм та форм добрив 

За словами виробника, пролонгована дія та доступна форма азоту та фосфору забезпечують швидке засвоєння рослинами поживних речовин. РКД 10:34 містять у своєму складі азот в амонійній та амідній формі, фосфор у формі орто- та полі-фосфатів.

«Засвоєння рослинами РКД 10:34 становить 95%. За ефективністю їх можна прирівняти до мікродобрив чи спеціальних добрив, проте за ціною — до традиційних. Норма внесення набагато менше і в розрахунку на гектар вдається заощадити. Виробництва рідких добрив з високим вмістом фосфору в Україні немає, через що, наш продукт є унікальним на вітчизняному ринку», — наголосив власник компанії «УТК Хімальянс» Віталій Попов.

Серед ключових переваг нових рідких комплексних добрив:

  • повна доступність для рослин;
  • нейтральна щільність — рН 6-7 (дозволяє використовувати на всіх типах ґрунтів);
    відсутність домішок та баласту;
  • роботи по внесенню РКД повністю механізовані;
  • рівномірне розподілення по поверхні поля;
  • скорочення втрат при зберіганні та внесенні (РКД не перевищують 1%, в той час, як у гранульованих добрив цей показник може становити 10-15%);
  • висока економічна ефективність: дозволяє знизити витрати на придбання мінеральних добрив для проведення польових робіт на 20%, а також вартість самих робіт на 15-20%.

РКД 10:34 використовують для основного обробітку ґрунту восени, при посіві, для проведення підкормки навесні з метою усунення дефіциту фосфору. Внесення рідких комплексних добрив виконується спеціалізованою технікою або обприскувачами.

Слід зазначити, що РКД 10:34 можна використовувати для всіх сільськогосподарських культур, норми внесення розраховуються індивідуально, в середньому — від 50 до 100 кг/га.

Добрива виробляються на новому заводі в Запорізькій області. Потужності першої черги заводу становлять 6 тис. тонн в місяць. Друга черга становитиме 15 тис. тонн.

Довідково: компанія «УТК Хімальянс» існує на ринку 10 років, окрім виробництва рідких добрив, компанія імпортує нітроaмофоску 16:16:16 та 16:16:8, сульфоaмофос 16:20:12, амофос тa aміaчну селітру, які реалізує як вагонними нормами, так і зі складів, які знаходяться в Апостолово та Синельниково на Дніпропетровщині та в Запоріжжі.

Виконано за допомогою Disqus