Аграрії можуть вигідно купити РКД УТК ХімАльянс в кредит

1 жовтня 2020 116 0
«УТК ХімАльянс» разом з «БАНКОМ АЛЬЯНС» уклали нову партнерську програму фінансування клієнтів
«УТК ХімАльянс» разом з «БАНКОМ АЛЬЯНС» уклали нову партнерську програму фінансування клієнтів

Компанія «УТК ХімАльянс»/UTK BLAU chem разом з «БАНКОМ АЛЬЯНС» уклали нову партнерську програму фінансування клієнтів. Повідомляє Latifundist.com.

В рамках програми «Партнерський Альянс», сільгоспвиробники зможуть скористатися пропозицією на придбання високоякісних рідких комплексних добрив від виробника «УТК ХімАльянс», а також комплектів із переобладнання техніки під їх внесення на вигідних умовах фінансування за зниженими відсотковими ставками — від 10,3% річних в гривні.

Запропонована програма «Партнерський Альянс» надає малим і середнім фермерським господарствам доступ до РКД і можливість користуватися пільговим кредитуванням від «БАНК АЛЬЯНС».

«БАНК АЛЬЯНС» дає можливість прозорого доступу до позикових коштів для клієнтів агровиробників з банком землі від 150 га до 20 тис. га. Звичайно, є і виключення з цього правила, оскільки банк звертає увагу на вирощувані культури, регіон, а також інші чинники», — прокоментували в банку.

Мінімальне фінансування за програмою становить 300 тис. грн, максимальне — залежить від фінансового стану клієнта, його класності в розумінні показників регулятора, застави і нормативів.

«Економічна вигода для аграріїв в деяких випадках досягала 40%. На цей показник впливає безліч факторів: ставка і витрати на оформлення, курс валюти, очікування ринку щодо вартості зерна, динаміка цін на добрива, зростання цін на супутні продукти, дефіцит ресурсів і т.д.», — пояснили в банку.

В асортименті компанії «УТК ХімАльянс» представлені марки, які мають оптимальне співвідношення діючих речовин і високий коефіцієнт засвоєння, такі як:

У «БАНК АЛЬЯНС» відзначили, що терміни оформлення залежать від структури угоди і агропідприємства, швидкості подачі документів. Середні строки розгляду заявки складають близько 5 робочих днів. Детальніше про програму «Партнерський Альянс» можна дізнатись за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus