Синоптики прогнозують потепління з рясними опадами — прогноз погоди на тиждень

10 лютого 2020 171 0
Синоптики прогнозують потепління з рясними опадами — прогноз погоди на тиждень
Kurkul.com

Тиждень розпочнеться зі значних морозів які сконцентруються в Східних, частині Центральних та Південних областей. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Нічні температури на Сході досягатимуть -18…-9 °С. В Дніпровській та Запорізькій областях також морозно -17…-8 °С. Значно тепліше в Західних та Північних областях, але саме тут пройдуть опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

Значні опади передбачаються в Закарпатській області. Згодом опади розповсюдяться на усю територію країни. Поривчастий вітер пануватиме на всій території України, але у всій своїй красі проявить себе на Заході.

Вже починаючи з 11-го лютого та до кінця тижня сильні морози відступлять температура почне рости. Нічні температури на території всієї України коливатимуться від -2 до +1 °С, лише на Сході прохолодніше -4…-1 °С. 

Денна температура в Центральних та Північних областях знаходитиметься в межах +1…+6 °С. В Південних областях та на Заході +3…+9 °С. На Сході лише 0…+3 °С.

Температура ґрунту В Північних та Центральних областях коливатиметься від -1 до +2 °С, на Сході -2…0 °С, на Півдні та Заході 0…+4 °С.

Виконано за допомогою Disqus