KMZ Industries представить фермерам зерносушарки Вrice Baker

17 лютого 2020 302 0
KMZ Industries представить фермерам зерносушарки Вrice Baker
KMZ Industries

KMZ Industries на 10 міжнародній виставці «Зернові технології 2020» представить для фермерів зерносушарки торгової марки Вrice Baker. Їх в лінійці 115. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії.

Зазначається, що обладнання англійського виробництва повністю виробляється в Україні. Виробник оснастив їх системами аспірації і рекуперації тепла, а також передбачив можливість працювати як на традиційному, так і на альтернативному паливі.

Також на стенді виробника можна буде дізнатися про можливості створення елеватора «під ключ» – KMZ Industries виготовляє усі складові сучасного зерносховища: силоси, зерносушильне та очисне обладнання, транспорт, додаткове обладнання. Крім того, забезпечує монтаж та сервісне обслуговування.

«На стенді також будуть присутні представники відділу автоматизації та електрифікації KMZ Industries. Ви зможете запитати в них про реалізовані проекти як на великих елеваторах в Україні і за кордоном, так і фермерських зерносховищах, а також прорахувати вартість автоматизації безпосередньо для вашого об’єкту», — зазначили в компанії.

Стенд KMZ Industries — 2С343 у павільйоні №2. Найближчі до стенду входи: 2А та 2С.

Виконано за допомогою Disqus