Фермерське господарство з Вінниччини збудує новий елеватор

10 березня 2021 311 0
Фермерське господарство з Вінниччини збудує новий елеватор

Аграрне підприємство «Ім. Мічуріна» з Вінниччини замовило зерносушильний комплекс. Проект «під ключ» виконає KMZ Industries, інформує пресслужба компанії у Facebook.

«Серед особливостей проєкту — поставка найменшої серед лінійки наших сушарок — Brice-Baker.SCN 06/24», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, уже в травні планується відвантаження замовленого обладнання для будівництва зерносушильного комплексу в господарстві.

Контрактом передбачена поставка:

  • силосу СМВУ з об’ємом зберігання 118 м куб., місткістю 95 тонн;
  • зерносушарки Brice-Baker.SCN 06/24 потужністю 20 т/г по пшениці при знятті вологості з 20% до 15% і потужністю 8 т/г при сушінні кукурудзи та зниженні вологості з 24% до 14%;
  • трьох норій і ланцюгового конвеєру продуктивністю 50 т/г. Загальна довжина транспортного маршруту на елеваторі становитиме 68,5 м.

«Збільшення будівельної активності фермерських господарств в елеваторному сегменті — тенденція вже не першого року. Цей сезон так само підтвердив її актуальність: все більше ФГ прораховують вигоди від будівництва власного, бодай невеликого зерносховища як набагато вигіднішу альтернативу продажу «з коліс», від комбайну. І, звісно ж, у KMZ Industries є рішення і для такого сегменту замовників», — розповів Юрій Мусієнко, регіональний менеджер компанії.

Як зазначили у KMZ Industries клієнт обрав сушарку із пилопригніченням, яка за ціною більш доступна, ніж аспірація.

«Вона дозволить господарству заощаджувати і можливість цього обладнання працювати на щепі: попри те, що власних джерел цього альтернативного палива в господарстві немає, його закупатимуть неподалік, тож економія так само буде суттєвою», — додали у пресслужбі.

Читати за темою: На Дніпропетровщині збудують завод з глибокої переробки кукурудзи

Виконано за допомогою Disqus