У Луцьку відбувся Massey Ferguson Оpen Day

11 березня 2020 55 0
У Луцьку відбувся Massey Ferguson Оpen Day
Traktorist.ua

Офіційний дистриб’ютор Massey Ferguson «Волинська Фондова Компанія», за участю корпорації AGCO, 5 березня провели Massey Ferguson Оpen Day у м.Луцьк на території центрального офісу ВФК. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на masseyferguson.co.ua.

На заході аграріям було презентовано понад 15 одиниць техніки Massey Ferguson: комбайн Massey Ferguson 7370, трактори Massey Ferguson 8737, 7726, 7722, 6713, сівалку Massey Ferguson 9180 з рішеннями Precision Planting.

«Якщо говорити про трактори, то сьогодні ми представили модель шостої серії — це 6713, який має 132 к.с., це чудовий трактор для ринку України. Трактор Massey Ferguson 6713 є універсальним, доступним та надійним. Сьома серія тракторів також представлена тут, і має дуже гарний попит серед клієнтів. Можна сказати, що ця машини є лідером бренду Massey Ferguson. Massey Ferguson 8737 — це флагман, трактор, який є найпотужнішим в нашій лінійці. Трактори мають гарне доповнення — сівалку, обладнану Precision Planting. Це відома технологія, яка успішно зарекомендувало себе на ринку України», — розповів генеральний директор «Волинської Фондової Компанії» Олександр Сплященко.

 

В ході заходу було представлено програму розширеної гарантії та конкурентні фінансові умови купівлі техніки Massey Ferguson. 

Генеральний директор «Волинської Фондової Компанії» також повідомив, що підприємство працює з широкою лінійкою фінансових установ, банків і лізингових компаній, які пропонують продукти від 1%, і навіть починаючи з 0%, якщо це залежить від розміру першого внеску. І звичайно, до крайньої межі 13-15%.

 «Що стосується Massey Ferguson Оpen Day, то це дуже гарний захід. Він на сьогоднішній день не перший, ми вже були на відкритті сервісного центру, бачили цікаву техніку для нашого господарства. Такі заходи необхідні, адже багато чого не знаємо по техніці, особливо новітній. Це найновітніша техніка, яка є в Європі, яка потрапляє до нас в Україну. Саме такі заходи доносять ту інформацію, яка нам потрібна», — зазначив власник «Еліт-Ш» Валерій Шпур. 

Як повідомив регіональний менеджер корпорації AGCO Владислав Хвоя, основна мета заходу — це бути якнайближче до клієнта не лише в повсякденній роботі, а й додавати святкового настрою від співпраці. Зазначає, що запросивши клієнтів і ще раз продемонструвавши техніку в такій атмосфері, можна спокійно роздивитися агрегати та отримати відповіді на всі питання.

Massey Ferguson Оpen Day відвідало більше 50 господарств Волині.

Виконано за допомогою Disqus