Лозівські машини випустили нову ротаційну борону Динар

26 березня 2020 3911 0
Лозівські машини випустили 13-метрову ротаційну борону Динар
astartat.com.uaЛозівські машини випустили 13-метрову ротаційну борону Динар

Компанія «Лозівські машини» доповнила сегмент ротаційних борін «Динар» моделлю з шириною захвату 12,8 м. Зазначено, що ця модель може використовуватись як у традиційному, так і в органічному землеробстві. Повідомляє Traktorist.ua.

«Знаряддя призначене для делікатної, ефективної і швидкої обробки великих площ. Завдяки унікальній концепції швидкого монтажу стійки, знаряддя за лічені хвилини може бути переналаштоване з суцільного обробітку, з шириною захвату 12,8 м, на міжрядний обробіток просапних культур. При цьому за один прохід борона без пропусків закриває 16 рядів з міжряддями до 93 см», — йдеться у повідомленні.

Модель оснащена трьома варіантами робочих органів і двома типами стійок, які можна підбирати під конкретні види польових робіт і різновиди ґрунтів. Транспортна ширина ротаційної борони «Динар» становить 3 м.

Однією з переваг цього агрегату є просте регулювання глибини і тиску на ґрунт, а також швидкий та легкий монтаж стійок разом із міцною конструкцією рами.

Зазначається, що для використання цієї навіпричепної моделі потрібен трактор малої потужності від 120 к.с.

За рахунок того, що борона забезпечує максимальну аерацію ґрунту і дбайливо працює по сходам висотою до 20 см — «Динар» може використовуватись як у традиційному, так і в органічному землеробстві.

Читайте також: Лозівські машини завершують розробку першого оборотного плуга

Виконано за допомогою Disqus