Компанія LNZ вперше в Україні запустить краш-тест

12 травня 2020 95 0
Компанія LNZ вперше в Україні запустить краш-тест
Kurkul.com

Цьогоріч LNZ Hub 3.0  для більшої інформованості, достовірності, оперативності та індивідуального підходу до кожного клієнта, переходить у онлайн формат. Також в Україні вперше буде запущений «Краш-тест». Про це йдеться у блозі «Платформа онлайн та краш-тест — чим ще дивуватиме LNZ Hub 3.0» на SuperAgronom.com.

«Цього року було змінено звичайну локацію, і тепер платформа розташовуватиметься в ТОВ «ЛНЗ Груп», поле № 119 с.Лозоватка Шполянського району, Черкаської області», — зазначили в LNZ Group.

Вперше в Україні буде запущений проект «Краш-тест», де в реальному часі демонструватимуться ті основні помилки, яких припускаються аграрії, з метою недопущення їх надалі та отримання стабільних прибутків. 

Окрім нового онлайн формату, LNZ Hub у цьому сезоні стає ще більш інформативним та інноваційним, ніж у минулих роках. Гості платформи  матимуть змогу в онлайн форматі переглядати все, що відбувається на LNZ Hub, та зможуть моментально дізнатись, які результати можна отримати.

«Понад 50 ділянок демонстрацій технологій захисту DEFENDA на ярій пшениці, кукурудзі, сої та соняшнику. Тестування нових силосних та зернових гібридів UNIVERSEED для сезону 2020,  20 ексклюзивно нових гібридів соняшнику, новітні технічні рішення для розкриття потенціалу врожайності — і це не все!», — зазначається в матеріалі.

На технологічній платформі демонструватимуть потенціал гібридів кукурудзи UNIVERSEED, LEGEND seeds  за допомогою новітніх технічних засобів та економічну ефективність засобів захисту рослин DEFENDA. А також всі нетипові ситуації, які виникають в аграріїв на виробництві за допомогою «краш тестів», що  впливають на економічні показники. Технологічна платформа містить 10 блоків, загальною площею 20 га.

Виконано за допомогою Disqus