Онлайн-сервіс допомагає у диференційованому внесенні добрив

20 травня 2020 114 0
Онлайн-сервіс допомагає у диференційованому внесенні добрив
kurkul.com

Усе більше фермерів переконуються, що диференційоване внесення добрив цілком виправдовує себе, не зважаючи на складність та дороговизну цієї процедури. Про сучасний онлайн-сервіс Atfarm, за допомогою якого можна легко моніторити стан полів та отримувати рекомендації щодо диференційованого живлення, або створювати карти для диференційованого внесення добрив власноруч йдеться у матеріалі «Як створити карту для внесення добрив: огляд сервісу Atfarm» на Kurkul.com.

Микола Панчук, керівник напрямку Digital компанії «Yara Україна», розповів фермерам яким чином використовувати онлайн-асистент Atfarm, як слідкувати за рослинами на полях та працювати з картами задач для внесення різних норм добрив.

Також, у матеріалі йдеться про розробників додатку, особливості його застосування, моніторинг посівів та можливість створення карти для диференційованого внесення добрив.

«Не все так страшно і складно у впровадженні диференційованого внесення добрив у господарствах. Освоїти цю технологію за допомогою сервісу Atfarm фермерам буде набагато простіше і дешевше, ніж одразу інвестувати у великі проекти в цьому напрямку», – підсумовується у матеріалі.

Читати за темою: Дрони зможуть аналізувати стан посівів і виявляти хвороби

Виконано за допомогою Disqus