У AgroOnline розширили функціонал мобільного додатку Агроном

20 листопада 2020 74 0
У AgroOnline розширили функціонал мобільного додатку Агроном
AgroOnline

Фахівці компанії AgroOnline розширюють можливості мобільного додатку «Агроном» для сільгоспвиробників. Так, останнє оновлення дає змогу працювати в офлайн режимі. Про це Kurkul.com повідомили в компанії.

«Ми продовжуємо розширювати функціонал як платформи в цілому, так і додатків, які з нею працюють. Для прикладу останнє оновлення мобільного додатку «Агроном» дає змогу в офлайн режимі працювати не лише по оглядах, завданнях чи картам, але й відстежувати та порівнювати супутникові дані, індекси вегетації, водного стресу, щільності за будь-який період», — повідомив Віктор Боровик, засновник сервісу AgroOnline.

Крім того, в офлайні агроном чи керівник має змогу переглянути треки техніки, дослідити хід операцій на полях, побачити роботу техніки.

«За наявності з’єднання з Інтернетом додаток автоматично підтягує необхідні дані, при цьому, дата і час останнього оновлення зображаються в налаштуваннях додатку. Надалі ми плануємо і далі розширювати функціонал додатку «Агроном», — відзначив засновник сервісу.

Також він повідомив, що залишилася основна функція додатку — завдання для агронома, точки на полях куди агроному необхідно піти та дослідити ділянки, а також звіти з польових оглядів із фото, коментарями та статистичною інформацією. Тобто звіти огляду полів, які можуть використовуватись для перегляду, порівняння і відстежування змін на полях, тепер також доступні в режимі офлайн.

Зазначається, що завантажити оновлений додаток можна в Play Market та Apple Store.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті AgroOnline, а також можна замовити безкоштовну персональну презентацію продукту.

Безкоштовну консультацію щодо впровадження системи необхідно звернутися за телефоном: 050-937-10-97, Олег.

Виконано за допомогою Disqus