Італійські виробники їжі та напоїв співпрацюватимуть з українськими аграріями

17 лютого 2021 181 0
Італійські виробники їжі та напоїв співпрацюватимуть з українськими аграріями
pixabay.com

Торгово-промислова Палата Італії в Україні (ЧЧІПУ) рада анонсувала про початок співпраці між українськими та італійськими компаніями, що спеціалізуються на виготовленні їжі та напоїв, інформує Kurkul.com.

У рамках проекту «FOOD&BEVERAGE» проводитимуться B2B онлайн зустрічі.

«Безкоштовний проект за участі перекладачів та менеджерів Палати було активовано враховуючи певну кількість факторів, а саме: зростаючий інтерес італійських компаній до інтернаціоналізації в Україні, значну італійську майстерність у цьому секторі, залучення дистанційної роботи онлайн в даний період задля продовження бізнесової активності», — повідомляє Торгово-промислова Палата Італії в Україні.

Щоб взяти участь у проекті необхідно заповнити форму за посиланням.

Серед компаній, з якими можна співпрацювати:

Cantine San Marco — це компанія в самому центрі Кастеллі Романі, за декілька кілометрів від Риму. Територія, яка завжди була присвячена виноградарству. Вулканічний ґрунт, багатий мінеральними солями, що надає вину унікальних характеристик. Ми представляємо інтерес для спеціалізованих та організованих імпортерів та  дистриб'юторів або покупців великих партій.

  • RECLA SRL. Категорія — Прошутто Котто і Прошутто Крудо, Салямі, Вюрстель.

Виробник, що спеціалізується на категоріях Прошутто Котто і Прошутто Крудо. Містить великий асортимент варених шинок, салямі та ковбас. Оскільки Recla ще не представлена на українському ринку, шукає партнерів, що мають досвід роботи на ринку. На багатьох європейських ринках Recla працює з супермаркетами (роздрібна торгівля).

  • BGS SRL. Категорія — Паста.

Макарони та заморожені ньоккі без глютену. Бажає співпрацювати з імпортерами та дистриб'юторами або покупцями великих партій.

Ми виробляємо 100% італійську органічну оливкову олію екстра вірджин та продукти D.O.P Sardegna у різних упаковках як у склі, так і в різних ємностях. Ми хочемо мати робочі відносини з імпортерами та дистриб'юторами або покупцями великих партій.

Суміші в зернах: Kenon спеціалізується в секторі HO.RE.CA. готує темне смаження з 7 різноманітних сумішей, тому ми можемо задовольнити різні смаки та запропонувати різні варіанти для вашої стратегії зростання. Кавові зерна конфекціоновані в пакети з одностороннім клапаном, що дозволяє уникнути накопичення газу в мішках, і є важливим для іноземних відправлень, щоб завжди гарантувати якісне відвантаження кави та робити продукт якомога свіжішим. Також виробляємо каву без кофеїну в зернах у пакетах по 1 кг з клапаном та у банках по 250 гр. Бажаємо співпрацювати з дистриб'юторами.

Салямі, як нарізана, так і ціла. Прошутто Крудо та делікатеси з Парми, такі як Кулатта та Кулателло, Коппа; Салямі (Мілан, Угорщина, Неаполь, Вентричіна, Соппреса, Пеппероні для піци тощ); Мортаделла і Прошутто Котто  250 гр та 500 гр для клієнтів HORECA. Ми також виробляємо роздрібне нарізане м’ясо різної ваги (від 80 до 150 гр.), яке підходить для споживачів, таких як супермаркети та дистриб’ютори. Ми виробляємо під власною торговою маркою (IBIS та CORTE BUONA), але також розробляємо продукцію Private Label для бренду замовника.

Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 099-093-90-60.

Виконано за допомогою Disqus