Ціни на зернові та олійні — огляд за 19 квітня від Zernotorg.ua

19 квітня 2021 8509 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 19 квітня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта   

Станом на 19 квітня в портах України продовжує дорожчати кукурудза. 

В порту Миколаєва ціна пшениці 2 класу становить 7 053 грн/т, а пшениці фуражної 6 942 грн/т. Вартість кукурудзи зросла до 7 878 грн/т.

На Одещині подорожчала пшениця. Ціна кукурудзи сягнула 7 883 грн/т. Також подорожчав соняшник на 62 грн/т — до 22 537 грн/т.

Нагадаємо, згідно з даними аналітиків G.R. Agro, зростання цін на фуражну кукурудзу зберігалося під впливом підвищення світових котирувань. Водночас більш істотне зростання цін було обмежено присутністю на ринку конкурентних пропозицій зернової інших країн-виробників, а також помірним попитом.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus