Машина для агронома — АТК дарує особистий транспорт своїм працівникам

15 травня 2021 404 0
Машина для агронома — АТК дарує особистий транспорт своїм працівникам
Kurkul.com

Замість постійного ремонту службового транспорту краще передати його у власність працівника, що ним користується. Так вважає Юрій Дробязко, власник компанії «АТК», в інтерв'ю на Latifundist.com.

За його словами, це єдина правильна методика, що дозволяє змінити ставлення працівників до службового майна.

«Спонукало мене до цього те, що раніше, коли купував машину для підприємства, через кілька років її можна було лише викинути, тому що була в неробочому стані», — розповів Юрій Дробязко.

Так, він вирішив зробити експеримент: придбав на підприємство нову службову «Ниву», а за 3 роки машина мала перейти у власність водія. Але при умові, що він власним коштом її ремонтуватиме та обслуговуватиме. Фірма оплачувала лише пальне та комплект гуми на перший період.

«В ході експерименту, машина через 3 роки була в ідеальному стані, а я не потратив на її ремонт більше ні копійки», — наголосив власник АТК.

Він підсумував, що ця методика є ідеальною, тому що водій за певну кількість років роботи отримує собі машину, а власник компанії вкладає кошти лише на періодичну купівлю транспорту, а не на його постійний ремонт.

Читати також: Нa Xepcoнщинi збільшилася кількість ciльгocптexнiки та тpaктopиcтiв

Виконано за допомогою Disqus