Amazone отримала срібло за стерньовий культиватор Cenius-TX ZoneFinder на SIMA Innovation Awards 2021

13 травня 2021 57 0
Amazone отримала срібло за стерньовий культиватор Cenius-TX ZoneFinder на SIMA Innovation Awards 2021
Amazone

Компанія Amazone отримала срібну нагороду за стерньовий культиватор Cenius-TX ZoneFinder з додатком exatrek на цифровій церемонії вручення премій у сфері інновацій SIMA Innovation Awards 2021. Повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що культиватор Amazone Cenius-TX ZoneFinder отримав «Срібло» від SIMA у категорії «Комплектуючі, послуги та бортова електроніка» за здатність створювати карту ущільнення ґрунту під час обробітку в реальному часі.

«Cenius-TX ZoneFinder дозволяє в режимі реального часу створювати карту ущільнення ґрунту під час обробітку, завдяки об’єднанню даних трактора (витрата пального, навантаження двигуна) з даними стерньового культиватора Cenius-TX  (робоча глибина, нахил та ухил). Ця система не використовує жодних додаткових вимірювальних компонентів, а просто об‘єднує та аналізує дані, що отримує зі стандартних датчиків, якими обладнані більшість тракторів. При цьому додаткові витрати часу відсутні», — комітет суддів Премії SIMA Innovation Awards 2021. 

Центральним елементом Cenius-TX ZoneFinder є модуль телеметрії, включаючи реєстратор даних від exatrek, який передає отримані дані в «хмару» exatrek. Реєстратор даних отримує з одного боку дані по швидкості руху, тяговому зусиллю, витраті пального й пробуксовці від CAN-Bus трактора, з іншого боку — дані щодо глибини обробітку й нахилу навісного культиватора Cenius-2TX.

Блок управління на культиваторі з'єднаний з трактором через ISOBUS-кабель. Для геопозиціонування відображення даних постійно визначаються дані за місцем розташування.

Читайте також: Амазоне-Україна розпочала всеукраїнський демо-тур сівалки точного висіву Precea

Виконано за допомогою Disqus