Сучасний агрокоптер може обробити 16 га поля за годину

21 серпня 2021 468 0
Сучасний агрокоптер може обробити 16 га поля за годину
quadro.ua

Агрокоптер Agras Т30 позиціонується на ринку як флагман цифрового сільського господарства. Апарат за годину може обробити 16 га землі, відтак, за 10-годинну зміну —  160 га. Про це йдеться в матеріалі «Наступний рік буде найбільш вибуховим для ринку агроднонів» на Kurkul.com.  

Порівнюючи з агродронами попереднього покоління, Т30 ефективніший одразу на 33,3%. Також модель можна використовувати для обробки дерев. 

«Для обприскування садів ця модель практично незамінна, адже оснащена революційною технологією націлювання для проникнення в густі крони дерев. Шестициліндровий подвійний плунжерний насос, розташований в Agras Т30 у горизонтальній позиції, гарантує високу потужність розпилення та швидкість потоку до 8 л/хв», — розповів керівник департаменту агрорішень QUADRO.ua Валерій Євтушенко


Зі слів експерта, керувати коптером фермер може прямісінько з смартфону. Це стало можливим завдяки інтелектуальній хмарній платформі Smart Agriculture Cloud Platform та хмарного картографування. Зазначена цифрова технологія була спеціально розроблена для сільського господарства, тому є неймовірно зручною та зрозумілою кожному аграрію.

Читайте також: В Польщі створять інтелектуальну сільгосптехніку для оптимізації процесу збирання врожаю

Виконано за допомогою Disqus