BEDNAR розширить асортимент сівалок в Україні

27 серпня 2021 65 0
BEDNAR розширить асортимент сівалок в Україні
traktorist.ua

В Києві серпня відбулася зустріч дилерів BEDNAR, серед яких компанії «АГРОРЕСУРС», «АМАКО», «КОМПАНІЯ ЛАН», «НФМ-АГРО» та «ТАЙТЕН МАШИНЕРІ УКРАЇНА». Також до зустрічі долучилися власник компанії Ладіслав Беднар та комерційний директор BEDNAR FMT s.r.o. Ян Беднар. Повідомляє Тraktorist.ua.

Попри те, що ситуація з COVID-19 залишається нестабільною, обсяги замовлень техніки в Україну невпинно зростають. Зважаючи на це, у 2022 р. компанія приділить значну увагу рівню сервісного обслуговування й забезпеченню запасними частинами наявної техніки та презентує ряд новинок.

«Ми плануємо розширити асортимент зернових сівалок різної робочої ширини, систем для внесення рідких добрив та новинок ґрунтообробної техніки. Також, серед планів компанії випробування швидкісної сівалки точного висіву, що має відбутися наступної весни», — повідомили представники BEDNAR.

У своїй промові Ладіслав Беднар подякував дилерам та команді BEDNAR в Україні за досягнені результати й закликав на цьому не зупинятися, адже українське представництво має вагомі передумови для виходу на перше місце серед усіх ринків, де реалізовується техніка BEDNAR.
Водночас Ян Беднар, який є палким прихильником України, відмітив потужну роботу дилерів компанії та працелюбність українського народу.

«Я люблю працювати з українцями, бо вони люблять працювати», — підкреслив
комерційний директор BEDNAR FMT s.r.o.

Читайте також: В Україні з’явився новий бренд дощувальних машин

Виконано за допомогою Disqus