4 січня 2022, 08:00, Сільгосптехніка

Väderstad встановить на посівні комплекси Rapid нове покоління шин

Шведська компанія Väderstad встановить на посівні комплекси Rapid нове покоління шин, виготовлених із якіснішої гуми, завдяки чому на 50% збільшується термін експлуатації опорних коліс. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії.

За словами виробника, опорні колеса Rapid виконано у вигляді набору спеціальних шин, встановлених на індивідуальних кріпленнях, що значно спрощує їхнє обслуговування у разі пошкодження або спрацювання.

«Використовуваний низький тиск повітря (1,5 бар) у поєднанні з рисунком протектора нових шин дають змогу ретельно й бережно притискати рядок із насінням і створюють оптимальні умови для проростання висіяних культур. Разом із тим, відносно високий протектор шин допомагає якісно подрібнити грудки землі та вирівняти поверхню поля, що також сприяє безперешкодному проростанню насіння», — йдеться в повідомленні.

Наразі виробник пропонує два типи шин — звичайні та підсилені. Їх можна придбати або окремо, або у збірці з металевим диском та ступицею.

Читайте також: Білорусь далі забороняє імпорт українських сівалок

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.