«Жива Нива» збільшує земельний банк за допомогою сервісу Feodal

2 вересня 2022 145 0
«Жива Нива» збільшує земельний банк за допомогою сервісу Feodal

Підприємство з вирощування органічної продукції «Жива Нива» розширює земельний банк за допомогою сервісу Feodal. Про це в інтерв’ю Kurkul.com розповів керівник земельного сектору компанії Максим Талько. 

За його словами, зембанк збільшують за рахунок дрібних земельних ділянок, зокрема невитребуваних паїв чи комунальних земель. Пошук таких ділянок здійснюють через сервіс Feodal.

Система Feodal.land

«З Feodalом значно швидше відслідковувати вільні земельні ділянки без «договору оренди». Це економить багато часу. Звісно ж, моніторимо і зембанк конкурентів та будуємо стратегії для «перехоплення» ділянок, термін оренди яких спливає.В системі можна побачити не лише інформацію про речові права по кожній окремій ділянці, а й аналітику закінчення договорів оренди у конкурентів», — зауважив Максим Талько. 

Окрім швидкого доступу до даних про «вільні» землі, сервіс дозволяє контролювати роботу власного підприємства. 

«В нас є наші люди, які на місцях укладають договори оренди й за допомогою цієї функції, я вже бачу чи зареєстрували вони запит. Система вміє сама заглядати в реєстр і звітувати про реєстрацію договорів на нашу компанію», — додав експерт. 

ТОВ «Жива Нива» користується сервісом Feodal з 2020 року. До того часу облік земель вели в Excel та Digitals. 

Щоб скористатись сервісом переходьте за посиланням. Зв’язатися з експертом можна за тел.:  (067) 102-01-06.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus