Реклама

Від кредитів на додаткові добрива може врятувати показник потенціалу поля — Feodal.FMS

31 серпня 2023 56 0
Від кредитів на додаткові добрива може врятувати показник потенціалу поля — Feodal.FMS

Більша кількість добрив не збільшить урожай до такого рівня, щоб вносити ці добрива було економічно вигідно і виправдано. Щоб зрозуміти, яка кількість добрив буде ефективною, фермеру потрібно працювати з базовими фінансово-економічними показниками та потенціалом поля.

Про це розповів засновник компанії Feodal Андрій Дем’янович в матеріалі «Де ви втрачаєте гроші на полі — розумна оптимізація допоможе розібратись» на Kurkul.com

«Коли ми витрачаємо більше на добрива, то часто змушені залізти в кредит. Постійне кредитування, підтягування «хвостів», робота «в мінус» рано чи пізно приведуть підприємство до фатальних наслідків. Тому важливе усвідомлене планування, коли ми розуміємо що відбувається в нас з паливом, насінням, ЗЗР і скільки на що йде. А не планування всліпу», — пояснив Андрій Дем’янович.  

Він додав, що у системі Feodal.FMS розумні технологічні карти допоможуть бачити всю картину витрат господарства. В систему вносяться всі агрооперації, що і в якій кількості вносилось, ціни на зерно та вартість матеріалів, насіння, пального і т.д. 

«Коли склали технологічну карту, система розрахує вашу маржу, покаже рентабельність, а ви вже враховуючи цю рентабельність і потенціали ваших полів можете аналізувати і коригувати чи вносити, наприклад оригінальні препарати, чи замінити дженериком», — додав засновник компанії Feodal.

Також система сама проконтролює виконання операцій завдяки підв’язаному моніторингу техніки, метеонанлізу і т.д.

Дізнатись більше про систему Feodal.FMS можете за тел.: (067) 102-01-06 або за посиланням

Читайте також: Оптимізувати норми добрив можна без точного землеробства — експерт

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама