20 листопада 2023, 13:00, Сільгосптехніка

Вінмашпостач розробив універсальну 12-метрову ротаційну борону

Український виробник сільгосптехніки «Вінмашпостач» цьогоріч на міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2023 представив нову ротаційну борону БРМ-12000ШГ.

Про це розповів директор з маркетингу компанії Віталій Резчіков, пише Traktorist.ua.

«Ротаційна борона має робочу ширину 12 м є гідрофікованою і підходить під європейський ринок. Її суперсторона в тому, що агрегат повністю всіма 12 м може обігнути будь-яку поверхню землі, тобто з однаковим входженням зуба в ґрунт», — зазначив він.

Віталій Резчіков відмітив, що нова борона призначена для того, щоб зменшити вплив азотних добрив у навколишнє середовище та у поверхню ґрунту.

«Тобто після проходження нашою бороною по ґрунті, наприклад, пшениця чи будь-яка інша культура наповнюється азотом та киснем і це призводить до того, що може бути повна відсутність внесення азотних добривах», — пояснив директор з маркетингу «Вінмашпостач».

Також Віталій Резчіков додав, що агрегат є універсальними, оскільки має окремі плаваючі секції.

«Нашу 12-метрову борону можна зробити 9 або 3-метровою за допомогою гідравлічної системи. Тобто ви купуєте 12-метрову і вже потім під свої потреби можете підлаштувати під 9 м або 3 м обробітку. Тут повністю окремі секції — вони плаваючі, якщо ж на пальцях пояснити, то це ніби гідравлічна підвіска в автомобілі», — підсумував Віталій Резчіков.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.