Реклама

Український виробник навісного обладнання A.TOM планує розширити географію експорту

15 листопада 2023 59 0
Ян Бондаренко, керівник відділу продажу та оренди техніки для переробки сільськогосподарських відходів A.TOM
Kurkul.comЯн Бондаренко, керівник відділу продажу та оренди техніки для переробки сільськогосподарських відходів A.TOM

Український виробник навісного обладнання — компанія A.TOM планує вихід на ринок Східної Європи. Про це під час міжнародної виставки Agritechnica 2023 повідомив керівник відділу продажу та оренди техніки для переробки сільськогосподарських відходів A.TOM Ян Бондаренко, пише Traktorist.ua.

«Перед Agritechnica ми попередньо домовились з кількома десятками потенційних дилерів саме в Західній Європі. У нас є дилери в Молдові, в Казахстані, в Грузії та Литві, але на виставці вже були предметні перемовини з бельгійською та голландською компаніями щодо дилерства», — пояснив Ян Бондаренко.

Зокрема, на агровиставці український виробник презентував новинку — наповнювач біг-бегів з ваговою системою, яка зараз є бестселером компанії й має великий попит. Також було представлено відвал для силосу, яким можна вантажити зерно, захват для колод і 1,3-кубовий ківш-захват для компосту, який має особливість — при знятті бокових стінок трансформується і може використовуватись для навантаження, наприклад, лісу.

«На нашому стенді найбільше цікавляться наповнювачем біг-бегів, бо ним зручно набирати зерно і він має вагову систему, що дозволяє точно його використовувати. Також цікавляться захватом для компосту, відвалом, бо бачать, що це якісні вироби. Аграрії розуміють, що, наприклад, Німеччина — це якість, Америка — це якість, а тепер бачать, що й Україна — це також якість. Просто при виробництві потрібно вибирати правильні матеріали, підходити до всього кваліфіковано, працювати з надійними постачальниками якісних комплектуючих», — підсумував керівник відділу продажу та оренди техніки для переробки сільськогосподарських відходів A.TOM.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама