Сьогодні, 12:30 Агрохімія

Новаагро здійснив першу пряму корабельну поставку аміачної селітри з Казахстану

«Торговий будинок «Новаагро» успішно здійснив першу пряму корабельну поставку аміачної селітри в Україну від виробника з Республіки Казахстан. Про це повідомила пресслужба компанії.

Як уточнюється, це стало можливим завдяки підписанню довгострокової угоди на постачання аміачної селітри на 2024-2025 рр. Метою угоди є забезпечення стабільного постачання якісної сировини для виробництва карбамідо-аміачної суміші (КАС 32) на потужностях підприємства у Харкові.

«Закупівля сировини великими партіями напряму у виробника дасть можливість запропонувати конкурентні ціни на добрива і буде сприяти підвищенню ефективності агровиробництва та повному забезпеченню потреб фермерів і агровиробників сходу України», — йдеться у повідомленні.

До слова, ТД «Новаагро» — одна з провідних компаній аграрної галузі Харківського регіону. Володіє шістьма елеваторами та двома олійно-екстракційними заводами. А також забезпечує виробництво КАС 32, рідких комплексних добрив (РКД) та постачання аміачної селітри й карбаміду (сечовини) агропідприємствам та фермерським господарствам по всій Україні. 

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.