У Північній Америці можна буде купити/продати зерно онлайн

30 березня 2017 104 0
Через сайт можна продати різноманітні культури
agweb.comЧерез сайт можна продати різноманітні культури

На популярному американському аукціоні eBay можна купити все що завгодно, окрім зернових та сої. У 2013 р. канадці вирішили цю проблему і запустили сайт FarmLead. У 2017 р. ресурс планує вийти на американський ринок, йдеться на сайті agweb.com.

Генеральний директор FarmLead Бреннан Тернер розповів, що сайтом користується близько 4 тис. ферм в Північній Америці. А об’єми продаж щорічно зростають у 2 — 3 рази. Він сподівається, що відкриття офісу в Чикаго, залучення $6,5 млн інвестицій привабить ще більше клієнтів.

«Кожен фермер повинен мати можливість запропонувати своє зерно якомога більшій кількості потенційних покупців. Але це може бути дуже складно», — наголошує Бреннан Тернер.

За допомогою FarmLead він прагне змінити це. Сайт простий у використанні. Фермери не платять за розміщення оголошення. Через Інтернет продати зерно можна на 5 — 6% дорожче за ринкову ціну, повідомив Бреннан Тернер. Через сайт можна продати велику кількість культур: кукурудзу, соєві боби, пшеницю, ячмінь, ріпак, овес, сіно, сочевицю, горох і багато іншого.

«Нам не важливо що Ви вирощуєте. Ми надаємо безпечний простір для купівлі чи продажу конкретного товару», — розповів Бреннан Тернер.

Ольга Мартиненко, Kurkul.com, за матеріалами agweb.com.

Виконано за допомогою Disqus