АБА АСТРА тепер реалізує насіння і мікродобрива

5 квітня 2017 72 0
АБА «АСТРА» тепер реалізує не лише сільськогосподарську техніку світових брендів, а й насіння та мікродобрива
YogaIfSchool.comАБА «АСТРА» тепер реалізує не лише сільськогосподарську техніку світових брендів, а й насіння та мікродобрива

Із початку 2017 р. «Агробудівельний альянс «АСТРА» (АБА «АСТРА») розширив свій асортимент і тепер реалізує не лише сільськогосподарську техніку світових брендів, а й насіння та мікродобрива, ідеться в повідомленні на офіційній сторінці компанії у Facebook.

«Наша компанія прагне максимально задовольнити потреби українських сільгоспвиробників. Тепер ми пропонуємо гібриди світових лідерів ринку насіннєвого матеріалу та повний спектр мікродобрив», — повідомляють у компанії.

Мета компанії «АСТРА» — створити максимально комфортний і ефективний комплекс, який дозволить вітчизняним аграріям придбати і техніку, і насіннєвий матеріал, і добрива.

За словами представників компанії, АБА «АСТРА» пропонує повний спектр мікродобрив з мікроелементами в хелатній формі. Найбільш ефективно на сільгоспкультури діють мікродобрива на основі синтетичних і природних органічних кислот. Отримують їх шляхом з'єднання катіонів металів (мікроелементів) з молекулами органічних кислот (хелантів) з утворенням стійких сполук — хелатів. Ці високоміцні комплексні сполуки розчинні у воді, повністю засвоюються рослинами в короткі терміни і нетоксичні.Усі препарати мікродобрив проведені у відповідності з європейськими стандартами із сировини, виготовленого на власних потужностях компаній-постачальників.

Висококваліфіковані агрономи-консультанти компанії АБА «АСТРА» завжди допоможуть у виборі гібридів для всіх грунтово-кліматичних умов, нададуть вичерпну інформацію про технології вирощування і забезпечать агрономічний супровід протягом усього року.

Більше інформації про насіння і добрива від АБА «АСТРА» можна знайти на офіційному сайті компанії.

Виконано за допомогою Disqus