Аграріям необхідно налагоджувати контакти один з одним

28 квітня 2017 90 0
Сыльгоспвиробникам важливо налагоджувати контакти один з одним
Usiter.comСыльгоспвиробникам важливо налагоджувати контакти один з одним

Для продуктивного ведення бізнесу аграріям дуже важливо чути не лише те, що говорить держава про підтримку сільського господарства, а й показати свій інтерес та зацікавленість до власного розвитку. Це має бути співпраця обох сторін.

Про це під час дискусійної панелі на Міжнародному форумі «Ягідництво та кооперація» у Львові розповіла директор Департаменту АПК Львівської ОДА Наталія Хмиз.

«Сьогодні треба мати доступ до знань, інновацій, наприклад, якими технологіями посадити ту чи іншу ягоду, як її доглянути, як отримати хороший якісний продукт для сировини на переробку і для постачання споживачам», — говорить директор.

Наталія Хмиз наголосила, що сільгоспвиробникам важливо брати нові знання й налагоджувати контакти один з одним, з експертами у цій сфері, щоб не залишатися один-на-один зі своїми запитаннями.

«Уже два роки ми в Департаменті проводимо інформаційну кампанію по ягодах. Готуємо матеріали для інформаційних ресурсів, наш департамент відкритий для всіх, хто хоче отримати потрібну інформацію», — запевняє Наталія Хмиз.

Людмила Лутицька, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus