На Миколаївщині у фермера арештували с/г техніку

19 травня 2017 240 0
У фермера вилучили й арештували «ЗИЛ ММЗ», трактор МТЗ-80, оприскувач
kurkul.comУ фермера вилучили й арештували «ЗИЛ ММЗ», трактор МТЗ-80, оприскувач

У рамках кримінального провадження щодо фермера з Миколаївщини правоохоронці вилучили та арештували сільськогосподарську техніку («ЗИЛ ММЗ», трактор МТЗ-80, оприскувач), що обробляла зернові культури на незаконно зайнятій земельній ділянці, повідомляють на сайті прокуратури Миколаївської області.

Раніше Снігурівський відділ Національної поліції встановив, що фермер засіяв озимим ячменем земельну ділянку державної форми власності загальною площею 64 га без будь-яких правовстановлюючих документів.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки). Досудове розслідування здійснюється Снігурівським відділом поліції.

Окрім того, своєю ухвалою суд апеляційної інстанції підтримав принципову позицію прокуратури та залишив без змін рішення суду І інстанції щодо арешту всієї техніки, що використовувалась при незаконному обробітку землі.Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі, яка здійснила самовільне зайняття земельної ділянки, про підозру.

Виконано за допомогою Disqus