SuperAgronom.com запускає новий сервіс – карти ґрунтів!

29 травня 2017 246 0
SuperAgronom.com запускає карту грунтів
Kurkul.comSuperAgronom.com запускає карту грунтів

Сайт SuperAgronom.com запускає онлайн карти ґрунтів України з макcимальною деталізацією по всім областям. Під час ґрунтового картографування, що проводилося в останні роки, в Україні виявлено 650 видів ґрунтів та ще безліч відмінностей, що залежать від підґрунтя, клімату, рослинного покриву та інших ґрунтоутворювальних чинників.

Ця інформація по всім різновидам ґрунтів в паперовому форматі може зайняти всю кімнату. Щоб полегшити пошук даних агрономам, в партнерстві з експертом Андрієм Грачовим SuperAgronom.com помістили все в один розділ на сайті в форматі онлайн карти.

«Інформацію про склад та особливості ґрунтів збирав тривалий час. Це частина великого проекту «Природа України». Зібрані дані та унікальна карта будуть дуже корисними не лише агрономам, хоча саме для них інформація стане найбільш потрібною», — говорить Андрій Грачов.

Тепер для визначення типу ґрунтів у вашому регіоні вам буде достатньо клікнути на потрібну область та вибрати у фільтрі потрібну карту. Новий сервіс стане у пригоді кожному агрономові.

«Онлайн Карта Ґрунтів дозволить легко та швидко визначити типи ґрунтів, які значно відрізняються навіть у межах району, оцінити їх механічний склад, ризик засолення, визначити, де саме знаходяться солонці. Такі дані будуть дуже корисні при плануванні структури посівів та агротехнології. Кілька рухів «мишкою» – і ви отримуєте повну та достовірну інформацію», — говорить Яна Красновська керівник проекту SuperAgronom.com

Виконано за допомогою Disqus