ТОВ «Чорнобайм’ясо»

Земельний банк

80 ГА

Адреса

с. Скородистик, Золотоніський район, Черкаська область, вул. Озерна 47/1

Напрямки діяльності

Продукція

Опис господарства

Господарство було створено у листопаді 2007 року, як сировинну базу м’ясокомбінату ТОВ «Ідекс-Продакшн». Через рік у листопаді 2008 року завезли 630 свинок GP порід Велика Біла та Ландрас із Північної Ірландії (генетичної компанії UPB), а також кнуриків тих же порід та термінальних кнурів Альба.

Зараз господарство активно нарощує поголів’я, зберігаючи в чистоті завезені лінії, паралельно вирощуючи гібридних свиней. Крім того господарство працює над отриманням статусу племрепродуктора із розведення Великої Білої та Ландраса.

У 2009 р. ТОВ «Чорнобайм’ясо» реконструювали комбікормовий завод. Корми виготовляють із власних зернових—підприємству належить 80 га посівних площ. Зараз завод працює із потужністю 30 т/год., тому задовольняє власну потребу свинокомплекса всього за 1,5 дня роботи. Також надає послуги іншим підприємствам із виготовлення високоякісних комбікормів на замовлення.

Свинокомплекс працює за тижневим циклом. Приміщення всіх вікових груп свиней обладнані за найновішими тенденціями. В основному використовують обладнання компаній Skov (системи вентиляції та контролю мікроклімату) та BigDutchman (станції годівлі). У приміщеннях для свиней на відгодівлі 100% щілинна підлога. Застосовують виключно штучне осіменіння.

Профіль Youcontrol.

Напрями діяльності

Рослинництво

  • Основна культура: пшениця

Тваринництво

  • Господарство має стадо свиней: маточне поголів’я складає 2508 г., загальне поголів’я — 32 135 г.

Інша діяльність

  • Комбікормовий завод із потужністю 30 т/год.
Виконано за допомогою Disqus