ТОВ «Прилуки-ГарантБуд»

Земельний банк

0 ГА

Адреса

с. Обичів, Прилуцький район, Чернігівська область, пров. Фермерський 1

Напрямки діяльності

Продукція

Опис господарства

ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» засноване у 2007 р. Підприємство належить ЗАТ «Прилуцький м’ясокомбінат», займається вирощуванням свиней та виробництвом м’ясної продукції. У березні 2010-го у заново відбудований свинокомплекс молодого господарства ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» завезли знаних у всьому світі своїми продуктивними показниками та якістю м’яса свинок генетичної компанії PIC (англійська селекція).

У першому маточнику свиноматок після запліднювання і підтвердження поросності переводять у групові станки. Проте через те, що корм вони отримують у корита, немає впевненості, чи всі свиноматки з’їли свою норму. Тому в другому маточнику встановлено станки індивідуального утримання та автоматичну роздачу корму.

Станкове обладнання та клітки у ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» власного виробництва (мають відповідні потужності у ремонтному цеху м’ясокомбінату), інше обладнання — від кращих вітчизняних та іноземних виробників (зокрема ТОВ «Полнет-Україна»). Для всіх віко-статевих груп свиней на господарстві використовують сухі корми, які готують у власному комбікормовому цеху, однак складові для них закуповують.

Господарство реалізує високоякісних товарних свиней (4-х порідний гібрид беконного напрямку) у живій вазі, охолоджену і заморожену свинину у напівтушах, розрубі та на кості; а також поросят на дорощування(4-х порідний гібрид беконного напрямку) вагою 25-30 кг.

Профіль Youcontrol.

Напрям діяльності

Тваринництво

  • Господарство має 6875 голів свиней, з них маточне поголів’я — 726 г.

Інша діяльність

  • Підприємство використовує обладнання та клітки власного виробництва.
Виконано за допомогою Disqus