189

KADORR AGRO Group

Директор

Альохін Олександр Костянтинович

Опис

KADORR AGRO GROUP — інвестиційний проект в сільське господарство України, новий напрямок діяльності створений інвестиційно-будівельною корпорацією KADORR Group. Компанія надає послуги елеваторів (ТОВ «Зерно-Агро»), зернотрейдінгу, форвардного кредитування сільгоспвиробників.

KADORR AGRO GROUP — інвестиційний проект в сільське господарство України, новий напрямок діяльності створений інвестиційно-будівельною корпорацією KADORR Group.

Основні напрямки діяльності:

✅ Зернотрейдінг

KADORR AGRO проводить закупівлю с / г продукції у виробників за ринковими цінами.

✅ Форвардне кредитування сільгоспвиробників

У перспективах компанії - створення сільгоспкооперативу, а також можливість давати дрібним і середнім сільгоспвиробникам сучасну техніку, паливо і добрива за оптовими цінами.

✅ Елеваторні послуги

ТОВ «Зерно-Агро».

Елеваторний комплекс «Зерно Агро», потужністю одноразового зберігання 65 тис. т, який знаходиться в смт Вишневе П'ятихатського району Дніпропетровської області, відкритий в червні 2020 року.

Елеватор оснащений інноваційним обладнанням провідних європейських і українських компаній. Елеватор «Зерно Агро» цілий рік здійснює приймання, зберігання, очищення, сушіння, відвантаження культур. До складу комплексу входить: сучасна лабораторія, ємності для тривалого зберігання культур - 7 силосів та 6 хоперів, власний автопарк, станції відвантаження. Компанія побудувала і ввела в експлуатацію залізничну гілку.

Також у KADORR Agro є три майданчики під елеватори в Центральній Україні. Компанія зараз вирішує питання, побудувати на них елеватори або переробні заводи.

Читати більше про компанію на сайті Elevatorist.com