Bayer веде перемовини з BASF про продаж Nunhems

9 березня 2018 104 0
Bayer веде перемовини з BASF про продаж Nunhems

Bayer розпочав ексклюзивні переговори з BASF про продаж свого овочевого насіннєвого бізнесу Nunhems. У Bayer впевнені, що ця угода дозволить зняти всі претензії Єврокомісії й корпорація зможе вдало завершити угоду століття — придбання Monsanto. Про це повідомляє tnpf.com.

Компанії Bayer і BASF вже досягли угоди про продаж частини Crop Science 13 жовтня 2017 р. Вартість угоди склала € 5,9 млрд. Зокрема, був проданий всесвітньо відомий глюфосинат-амонійний компонент Bayer і пов’язана з ним технологія LibertyLink, практично всі підрозділи насіння для відкритого грунту і відповідні компоненти R&D. До складу насіннєвого бізнесу входили бавовняна галузь (за винятком Індії та Південної Африки), частина ріпакової в Північній Америці і Європі й підрозділ сої.

Кожен продаж і передача ліцензії відбувається тільки за умови, що придбання Monsanto буде схвалено. Злиття двох мегакорпорацій, як і раніше перебуває на розгляді антимонопольних органів провідних країн світу.

Єврокомісія нещодавно перенесла крайній термін оголошення вердикту на 5 квітня 2018 р. Bayer тісно співпрацює з владою в усьому світі й має намір завершити угоду в другому кварталі 2018 р.

Виконано за допомогою Disqus