Врожай індійського фермера захищає порнозірка

10 березня 2018 364 0
Врожай індійського фермера захищає порнозірка
mirror.co.uk

Індійський фермер Ченч Редді (Chenchu ​​Reddy) знайшов незвичайну заміну опудалу — він використовує зображення порноакторки Санні Леоне. На своїх грядках в індійському штаті Андхра-Прадеш фермер встановив великий портрет зірки фільмів для дорослих із написом: «Гей, не плач, не заздри мені». Про це повідомляє mirror.co.uk.

На думку фермера, Санні Леоне стала його талісманом. Дівчина в червоному купальнику захищає його від пристріту з боку заздрісних односельців і випадкових перехожих. Плакат привертає на себе всі погляди, й овочі можуть спокійно рости на грядках.

«Протягом багатьох років я терпів лише збитки. Спочатку посіви виглядали здоровими, але потім щось йшло не так і урожай капусти був завжди поганий. У цьому році я очікую гарного врожаю. Але як мені було захиститися від «лихого ока»? Я довго думав і, нарешті, мене осінила ідея. Я замовив великий плакат Санні Леоне й помістив його на поле. Трюк спрацював, ніхто тепер не дивиться на мій урожай, він захищений», — розповів фермер.

Раніше забобонний індієць використовував потворні опудала з головами у вигляді тарілок із зображеннями демонів, але вони не допомагали зберегти урожай.

Виконано за допомогою Disqus