В Україні розвиватимуть аграрні розписки для садівників

12 березня 2018 1224 0
В Україні розвиватимуть аграрні розписки для садівників
Kurkul.comВ Україні розвиватимуть аграрні розписки для садівників

Міжнародна фінансова корпорація (IFC), «Укрсадпром» і ТОВ «Галич Агро-Стек» співпрацюватимуть у сфері просування інструменту аграрних розписок у галузі садівництва та ягідництва. Це передбачає меморандум про взаєморозуміння, підписаний вищезазначеними організаціями, повідомляє прес-служба «Укрсадпром».

Згідно з документом, IFC надаватиме членам асоціації підтримку в підготовці та видачі аграрних розписок. Водночас, ТОВ «Галич Агро-Стек», згідно з меморандумом, вводить агроророзписки, як інструмент фінансування галузі садівництва та ягідництва у своїй господарській діяльності.

«Уже кілька років цей проект успішно реалізується для виробників зернових та технічних культур. Сподіваємося, що й садівники будуть активно використовувати цей інструмент для розвитку свого бізнесу», — повідомив голова асоціації «Укрсадпром» Дмитро Крошка.

Очікуваним результатом співпраці буде успішне впровадження аграрних розписок у галузі й поліпшення фінансування садівників і ягідників України, вважають в асоціації.

Виконано за допомогою Disqus