Giant оновив лінійку ковшових навантажувачів

28 березня 2018 172 0
Навантажувач Giant
fwi.co.ukНавантажувач Giant

Виробник маленьких навантажувачів компанія Giant оновила лінійку ковшових навантажувачів, посиливши гідравліку та розширивши ряд обладнання. Висота агрегату залишилася незмінною — 1,3 м. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Шасі та характеристики двигуна також не відрізняються від попередніх моделей, використовуються двигуни Honda або Kubota потужністю 21–25 к.с. Висота підйому навантажувача, як і раніше, становить 2,1 м.

Проте, реальні зміни знаходяться всередині. Це новий блок клапанів для точного контролю над обладнанням та продуктивніший гідравлічний насос 35 л/хв., а також більші колісні гідромотори Parker.

Також була додана нова платформа для водія, яка при транспортуванні легко складається. Навантажувачі можуть бути оснащені додатковими гальмами, і при натисканні важеля машина буде поступово сповільнюватися.

Крім нової гальмівної системи, навантажувачі можуть бути оснащені гідравлічною муфтою з швидким роз’єднанням, тож можна буде дуже швидко змінювати інструменти.

Для гідравлічного обладнання, такого як прибиральні машини чи косарки, дуже вигідним буде використання додаткового подвійного шестірного насосу для більшого потоку мастила. При роботі в приміщенні або з тваринами два дизельні варіанти можуть бути оснащені інтегрованим дизельним сажовим фільтром, який може знизити викиди до 90%.

Виконано за допомогою Disqus